Våre tjenester

Service, vedlikehold og reparasjon på alle typer varmeanlegg

Har du et varmeanlegg, kan vi mest sannsynlig hjelpe deg. Vi har hjulpet flere tusen anlegg i Oslo og omegn, og har service og driftsavtale med mange av de. Vi gjør alt service og vedlikehold på olje-, bioolje- og gassfyrte kjeler, bergvarmeanlegg, pellets- og flisfyrte anlegg, luft/vann varmepumper, gulvvarme, radiatorer, viftekonvektorer, el-kjeler og mange andre komponenter i varme- og ventilasjonsanlegg. Har du avtale med oss får du en påminnelse om når din neste service er, og du kan selve booke den i vår kalender

Totalleverandør på alle typer varmeanlegg

Vi leverer nøkkelferdige anlegg til nybygg, rehabiliteringsprosjekter og konvertering av eksisterende anlegg. Vi har egne fyringsteknikere, rørleggere og elektrikere for utførelse, egne ingeniører og fagpersoner med lang erfaring til prosjektering, kalkyle og prosjektledelse.

I de fleste tilfeller opererer vi som totalentreprenør, hvor vi koordinerer alle faser i prosjektet. Alt ifra kommunale søknader til siste utvask etter alt er ferdig, og selvfølgelig ønsker vi å gi anlegget service og vedlikehold i årene som kommer.

Konvertering av varmeanlegg

Konvertering fra fossil olje til bioolje, bergvarme, luft/vann varmepumpe, fjernvarme, el- kjele eller lignende er noe vi gjør veldig ofte. Om du er usikker på hva du skal gjøre med ditt anlegg ber vi deg ta kontakt med oss, så hjelper vi deg helt gratis med tips og råd. Vi forteller deg hva dine alternativer er, hva det vil koste å utføre disse og hva du potensielt vil spare og få i støttetiltak. Vi gir deg også noen referanser så du kan føle deg trygg i valget, som er ditt.

Installering av el-billadere

Vi har installert el-billadere i flere prosjekter. Vi gjør all nødvendig prosjektering og eventuell ombygging av hovedinntak og strømtavler, alt arbeidet fra søknader til siste puss, med våre egne dyktige fagfolk. Spør oss gjerne om pris på dette, så hjelper vi dere mer enn gjerne. 

Rørlegger og elektrikertjenester

I forbindelse med våre prosjekter utfører vi ofte tradisjonelle elektriker og rørleggeroppdrag. Spør oss gjerne om det er noe du trenger hjelp til, så hører du snart ifra oss. Vi kan kontaktes om dette i kontaktskjemaet under.

Kontakt oss for spørsmål eller tilbud

Dette sier kundene om oss

5/5
Super service og bra oppfølging før og etter installasjonen. Nå sparer vi mye penger på oppvarming og varmt vann. Kan anbefales på det sterkeste!
Jon U.
5/5
Vi er veldig fornøyd med installasjon av det bergvarme anlegget vi har kjøpt i 2018. Fra første møte med prosjektleder til arbeidet var ferdig utført gikk alt på skinner. Alle firmaets folk var profesjonelle og imøtekommende. Vi kan anbefale de på det varmeste.
Aud E. G.
5/5
Topp stemning hjemme etter installasjon av bergvarme anlegg og vannbåren varme i gulv. Etter ett års problemfri drift viser målingene ganske jevnt ca 1kWt brukt for ca 3kWt effekt ut. God planlegging, effektivt levert.
Kristian N. M.