Sambo Boligsameie, Oslo

8000 m2 sameie, 86 leiligheter

Fra oljefyr til bergvarme

Sambo boligsameie fyrte fra byggeåret i 1960 med fossil olje via radiatoranlegget. Varmtvann ble produsert av oljefyren i fyringssesongen, og med elektrisitet på sommeren.

Nå henter to stykk Thermia Mega XL bergvarmepumper energien opp fra 15 energibrønner, disse produserer både varme og varmtvann, og jobber hele året.  Oljefyren er bygget om til bioolje og kan brukes som backup og spisslast.  

Biooljefyr Sambo

Oljefyren ble konvertert til å brenne bioolje og brukes i dag som spisslast og backup

Therma XL varmepumper

To stk. inverterstyrte Thermia Mega XL (21-88kW)  varmepumper henter energi fra brønnene og gir varmt vann til anlegget

El kjele 225 kilowatt

En EL-kjele på 225 kW hjelper også til som spisslast og backup                   

Brønnparken på tilsammen 4500 meter henter fornybar energi til Sambo Boligsameie

Kontakt oss for spørsmål eller tilbud

Dette sier kundene om oss

5/5
Super service og bra oppfølging før og etter installasjonen. Nå sparer vi mye penger på oppvarming og varmt vann. Kan anbefales på det sterkeste!
Jon U.
5/5
Vi er veldig fornøyd med installasjon av det bergvarme anlegget vi har kjøpt i 2018. Fra første møte med prosjektleder til arbeidet var ferdig utført gikk alt på skinner. Alle firmaets folk var profesjonelle og imøtekommende. Vi kan anbefale de på det varmeste.
Aud E. G.
5/5
Topp stemning hjemme etter installasjon av bergvarme anlegg og vannbåren varme i gulv. Etter ett års problemfri drift viser målingene ganske jevnt ca 1kWt brukt for ca 3kWt effekt ut. God planlegging, effektivt levert.
Kristian N. M.