Hvem vi er

EnergiCo AS
post@energico.no
Telefon 22 65 21 65
Org. nr. 814 080 382
Økernveien 121, 0579 Oslo

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Som besøkende på vår hjemmeside ber vi deg kun legge igjen e-postadresse, navn og telefonnummer i forbindelse med våre kontaktskjemaer, som gjør at du kommer i dialog med oss i forbindelse med dine spørsmål. Den informasjonen vil aldri bli brukt i markedsføring eller solgt videre til andre. Informasjonen blir lagret i vår kundedatabase om dere går videre fra dialog til salg hos oss, deretter blir alle kontaktskjemaer slettet, det gjelder også ved henvendelser som ikke fører til at du kjøper noe fra oss.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

Informasjonskapsler og analyse

Vi bruker informasjonskapsler og verktøy for markedsføring: Google Analytics og Facebook Pixel. Den teknologien virker på den måten at den setter deg i en uidentifiserbar gruppe som vi senere kan nå på tvers av internett med relevant markedsføring. Det betyr at du kan se markedsføring fra oss og våre tjenester andre steder etter å ha besøkt denne nettsiden.

Opplysninger om deg, og dine rettigheter

Vi deler ikke opplysningene om deg, og alle kontaktskjemaer blir slettet når vi har avgjort om du blir en kunde (mottar tilbud, befaring, bestilling, etc.) eller ikke. Vi har ingen muligheter for å logge inn eller åpne kommentarfelt på vår nettside, og derav ingen policy for lagring av den typen informasjon. Du kan be om å få innsyn i opplysningene vi har om deg ved å henvende deg til oslo@energico.no.