Personvern/Cookies

Hva mener vi med personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en ekte person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse og arbeidstittel. Vi vil at du skal være trygg , det er lurt å verne om sine egne data. Vi behandler personopplysninger vi forvalter helt i samsvar med norsk lov, deriblant personopplysningsloven og personopplysningsforskriften.


Informasjonskapsler/cookies

Google Analytics
Vi samler inn statistikk om hvordan nettstedet vårt blir brukt, slik at vi vet hvilke sider vi skal vie mest oppmerksomhet og hvilke som eventuelt kan forbedres eller slettes. Google Analytics bruker cookies som starter med _ga.

Facebook Pixel
Brukes for å måle trafikk og respons fra markedskampanjer via følgende cookies:
Cookie Leverandør Hensikt
c_user Facebook Informasjonskapsel relatert til funksjonalitet mot Facebook.
datr Facebook Benyttes for sporing av mistenkelige brukerpålogginger
fr Facebook Benyttes for å forbedre relevansen i markedsføring via Facebook
pl Facebook Informasjonskapsel relatert til funksjonalitet mot Facebook.
presence Facebook Informasjonskapsel relatert til funksjonalitet mot Facebook.
sb Facebook Informasjonskapsel relatert til funksjonalitet mot Facebook.
wd Facebook Informasjonskapsel relatert til funksjonalitet mot Facebook.
xs Facebook Informasjonskapsel relatert til funksjonalitet mot Facebook.


Hvordan blokkere cookies?
Du fleste nettlesere er innstilt på å akseptere de fleste cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillinger (link til nettvett) https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/