Om energico

Om EnergiCo

Ivar Lærum AS og Elektropluss er to Oslo-baserte firma som har jobbet med det samme, på hver vår måte. Varme, og energi. Lærum har montert og driftet varmesentraler i 71 år, mens Elektropluss har snaut 20 års erfaring med bergvarme og varmepumper. Nå har vi slått oss sammen, og det er gode nyheter for deg som ønsker det beste. Du får fortsatt personlig service, og skikkelige, dyktige fagfolk, til avtalt pris og riktig tid. Den eneste forskjellen er at vi nå kan levere absolutt alt du måtte trenge for å slippe å fryse.

Vi leverer komplette anlegg og utfører service/drift og vedlikehold på det meste innen
0 +
Fyringsanlegg
1000 +
Bergvarmeprosjekter
0
Ansatte
0 år
Startet 1949

Ta gjerne kontakt med oss!

Dette sier kundene om oss

5/5
Super service og bra oppfølging før og etter installasjonen. Nå sparer vi mye penger på oppvarming og varmt vann. Kan anbefales på det sterkeste!
Jon U.
5/5
Vi er veldig fornøyd med installasjon av det bergvarme anlegget vi har kjøpt i 2018. Fra første møte med prosjektleder til arbeidet var ferdig utført gikk alt på skinner. Alle firmaets folk var profesjonelle og imøtekommende. Vi kan anbefale de på det varmeste.
Aud E. G.
5/5
Topp stemning hjemme etter installasjon av bergvarme anlegg og vannbåren varme i gulv. Etter ett års problemfri drift viser målingene ganske jevnt ca 1kWt brukt for ca 3kWt effekt ut. God planlegging, effektivt levert.
Kristian N. M.