Bioolje

Bioolje

En fornybar fyringsolje

Biofyringsolje

Biolje er en olje basert på resirkulerte biologiske oljer, for eksempel fra fiskenæringen, det kan også være fra animalske kilder og planter. Oljen blir ansett som en fornybar energikilde, fyring med biolje er derfor et mer miljøvennlig alternativ enn fossil olje, og blir ofte kalt biofyringsolje.

Kan du konvertere til bioolje?

Ved å gå fra fossil oljefyring til biooljefyring vil du fyre mer miljøvennlig og unngå forbudet mot fossil oljefyring i 2020.

Har du en velfungerende oljefyr i god stand kan denne mest sannsynlig bygges om til å håndtere bioolje. Det er anbefalt med oljetank som står inne, og den må renses før man fyller bioolje på anlegget. Vi gjør gjerne en vurdering for deg, hvor vi ser på anleggets tilstand og gir deg et tilbud på konvertering til bioolje.

Hvorfor velge Bioolje?

Ved å konvertere til bioolje velger du et rimelig, effektivt og miljøvennlig alternativ til fyring med fossil olje. Du beholder det meste av eksisterende utstyr, som vil holde i lang tid og levere høy effekt når man trenger det mest. Vi leverer ofte en pakke med tilbud på alternativene bergvarme, luft/vann og bioolje, så kan du selv velge hva som passer deg best.

Besparelse
Ingen besparelse
Effekt
Full effekt, uansett utetemperatur
Driftsikkerhet
Svært driftsikker
Levetid
Lang levetid
Engangskostnad
En enkel og rimelig måte å konverte oljefyren på

Vennligst kontakt oss for tilbud eller spørsmål

Dette sier kundene om oss

5/5
Super service og bra oppfølging før og etter installasjonen. Nå sparer vi mye penger på oppvarming og varmt vann. Kan anbefales på det sterkeste!
Jon U.
5/5
Vi er veldig fornøyd med installasjon av det bergvarme anlegget vi har kjøpt i 2018. Fra første møte med prosjektleder til arbeidet var ferdig utført gikk alt på skinner. Alle firmaets folk var profesjonelle og imøtekommende. Vi kan anbefale de på det varmeste.
Aud E. G.
5/5
Topp stemning hjemme etter installasjon av bergvarme anlegg og vannbåren varme i gulv. Etter ett års problemfri drift viser målingene ganske jevnt ca 1kWt brukt for ca 3kWt effekt ut. God planlegging, effektivt levert.
Kristian N. M.